• Klinika Dentare NEW DENT me nje experience mbi 10 vjecare
  dhe me teknologji bashkekohore ne fushen e dentistrise
  ju ofron sherbimet lider ne stomatologji.
  Teknologji e Lartë Inovative
  dhe Dentistët Profesionistë
 • At the heart of dental care
  New Dent

Profilaksi & Estetik

Pastrimi profesional i dhëmbëve higjiena dhe parandalimi, fluorizimi, silantet...

Më shumë

Kirurgji & Implantologji

Është një lloj ndërhyrje kirurgjikale që lejon ndarjen e mishrave nga dhëmbët dhe strukturat kockore të

Më shumë

Paradontologji & Ortodonci

Këllëfet dhe urat fikse, proteza parciale,proteza totale,rikonstruksione me shifte te derdhur...

Më shumë

Mirë se vini në New Dent

Niveli më i lartë i shërbimit që ju mund të gjeni

Klinika Dentare NEW DENT me një experiencë mbi 10 vjecare dhe me
teknologji bashkekohore në fushën e dentistrise, ju ofron shërbimet lider në stomatologji.

Misioni ynë

Cilësi maksimale dhe siguri të garantuar për dhëmbet tuaj

Staf profesionistësh

Mbi 10 vjet eksperienc në fushën e Stomatologjis

Më shumë

Shërbimet Tona

Ajo që ne ofrojmë

Profilaksi

Pastrimi profesional i dhëmbëve higjiena dhe parandalimi, fluorizimi, silantet...

Terapi dentare

Kariesi dentar është një sëmundje e cila në ditët e sotme zë një përqindje të madhe në popullate...

Dentistri kozmetike

Fasetat veners, zbardhimi profesional I dhembeve..

Protetik

Këllëfet dhe urat fikse, proteza parciale,proteza totale,rikonstruksione me shifte te derdhur...

Paradontologji

Paradontologjia merret me parandalimin dhe trajtimin e sëmundjes periodontale që dëmton indet mbështetëse të...

Kirurgji

Eshtë një lloj ndërhyrje kirurgjikale që lejon ndarjen e mishrave nga dhëmbët dhe strukturat kockore të...

Çrregullimet e ATM

Crregullimet e ATM-se jane problem qe lidhen me artikulacionin e nofullave . Ne simptoma te tilla si Dhimbja e kyceve...

Estetik e fytyrës

Metoda me efiakse dhe me e deshiruar per nje lekure te perkryher e cila zgjate ne kohe. Mjeket tane jane certifikuar nga Dr.Joseph CHOUKROUN...

Ortodonci

Ortodoncia eshte ajo dege e Stomatologjise e cila merret me studimin e rritjes se dhembeve, nofullave dhe fytyres...

Implantet Dentare

Dhëmbi natyral përbëhet nga rrënja dhe kurora. Nëse krahasoni dhëmbët natyral dhe dhëmbët zëvendësues të...

Proçedurat e kirurgjisë orale në
klinikën tonë kryhen nën
anestezi lokale

 • Heqje e dhëmbit ose dhëmballës
 • Heqja kirurgjikale e dhëmballës së pjekurisë
 • Heqja e dhëmbëve të impaktuar
 • Rezeksion apikal dhe mbushja retrograde
 • Heqja kirurgjikale e kistave dentar
 • Kirurgji te gingivave
 • Mikrokirurgji estetike
 • Sinus lifting (ngritje e sinusit)
Më shumë

Teknologji e Lartë Inovative dhe Dentistët Profesionistë

Lini nje takim ose telefononi në +355 69 880 2257

Njihuni me mjekët tanë

Specialistët më të mirë në vënd
Dr. Jakup Vrioni
Kirurg oro maxillo facial
Diplomuar ne vitin 1998 ne Universitetin e Tiranes, fakulteti Mjekesise , departamenti i Stomatologjise . Aktualisht kirurg oro-maxillo-facial ne Qendren Universitare Spitalore “Nene Tereza”, spitali Francez . PhD ne departamentin...
Dr. Medjan Deda
Dentistri Rikonstruktive
Diplomuar ne Albanian University ne vitin 2009 Msc ne Dentistri Rikonstruktive - Fakulteti i Mjekesise Dentare ,Tirane Corso di Periodontologia - di Torino ,Italia. Corsi dello Studio Dentistico - Billi di Montevarchi , Firence ,Italia
Dr. Arela Bendo
Dentistry & Aesthetic
Diplomuar ne vitin 2015 ne Universitetin e Mjekesise Tirane , Fakulteti i Mjekesise Dentare . Dentistry & Aesthetic Training - Tirane , Albania

Konsultim falas

Ju mund të na kontaktoni në çdo moment

Na kontaktoni

Mos hezitoni të na kontaktoni

Adresa jonë

Adresa: TIRANE, RRUGA E KAVAJES , PALLATI 8 KATESH BRENDA ISH UZINES ENVER, KATI I III ( Mbi lokal Chicagon )

Telefono

+355 69 880 2257

Email:

infonewdent@gmail.com